Dah masuk degree daaa!

Assalamualaikum semua! Perghhh sejak masuk alam degree ni makin busy. Ecehhh hahaha! Alhamdulillah, Ain dapat sambung belajar untuk Degree dalam jurusan Pengurusan Perniagaan (kepujian) Kewangan. Erti kata lain Ain sambung course Finance (BM242) lah. Dulu Ain kan course Business Studies (BM111) kat Kuala Terengganu so bila masuk degree ni, ia lagi dipecah pecahkan dalam beberapa bidang.

So far so good lah tapi lain gila lah dari zaman Diploma. I hope I can do it! Tapi wa cakap lu, dulu kampus kat KT kecik je. Nak jalan pergi kelas pun boleh lenggang kangkung. Tapi kat Puncak Alam ni, perghhh mau kering aku! Hahaha besar oh kampus! Tapi takdelah besar mana. Pusing pusing, jumpa jugak orang yang kau tak nak jumpa, erghhh! Suasana lain lah, ramai orang, serabut haha.

Matric card oh yeah

Kawan lama dari KT tapi masing masing lain course

Kawan lama dari KT yang sama kelas

Half of classmates

Pembelajaran boleh tahan laju macam naik kereta api haha. Rileks, inshaAllah Ain boleh catch up. Doakan Ain berjaya ye!

P/S: Dah 3 minggu lebih kat sini still tak rapat sangat dengan kawan kawan sekelas. Maybe suasana lain sikit kot and masing masing dengan geng, huhu. Tapi rindu kat KT :(

Sekian~

6 comments:

  1. Dap em dap em dah sambung degree dap em dap em dah grade dap em dap em dah habis dip dap em dap em

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh, inshaAllah nanti Peii pun sama ;)

      Delete
  2. bestnyaaa sambung study.. All the best! hehe :)

    ReplyDelete
  3. Bagus sambung belajar. Timba ilmu sebanyak mungkin Ain. Tahniah.

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)